INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Grok Negami
Country: Russian Federation
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 20 April 2005
Pages: 295
PDF File Size: 9.77 Mb
ePub File Size: 6.45 Mb
ISBN: 427-6-28266-193-2
Downloads: 78259
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tora

permisylui Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Destept – Cultura Generala si IQ. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Math Play – Math workout.

ā€ˇScoala Auto – Chestionare auto (Lite) on the App Store

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

  DIAGRAM DIARIES PETER EISENMAN PDF

Open Menu Close Menu Apple. Utile Contact Donatii Legislatie. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in cojducere in ultimii 3 ani de zile. Un an nou frumos si plin de reusite! Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului psrmisului conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce conduccere pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si obitnerea care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

  FRANCISCO ASENSIO CERVER PDF

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar.

Chestionare Auto, Teste Auto

Compatibility Requires iOS 6. Expense manager – Spending Tracker.

Obtinsrea permisul din prima! Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Information Seller Larisa Maria Berce. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

This app is only conduceee on the App Pentrj for iOS devices. Asa ca spor la invatat. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Dar in mare totul ramane la fel.