JEAN BULTOT PDF

Titles, Order. De bende en Co 20 jaar destabilisering in België by Hugo Gijsels — not in English Common Knowledge. De bende van Nijvel het dossier, het. Explore historical records and family tree profiles about Jean Bultot on MyHeritage, the world’s family history network. Jean Bultot (Q). No description defined country of citizenship · Belgium. 0 references. given name · Jean. 0 references. occupation.

Author: Arashishura Taushicage
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 16 July 2004
Pages: 389
PDF File Size: 4.18 Mb
ePub File Size: 11.87 Mb
ISBN: 496-2-82426-819-7
Downloads: 52038
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grojin

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is. You are not logged in. Bultot kan meer weten. Dat is een betere: En wie zegt dat de betrokkenheid van Gol en van veel hoger een bultlt is?

People/Characters: Jean Bultot

Contact Heeft u een vraag of informatie over de Bende van Nijvel? Wie heeft zin om mee te helpen ontcijferen uit de nota’s van Bultot? Ik denk niet dat het mogelijk is iets in brand te steken en te zorgen dat er een papier of foto niet verbrandt. Ik lees onder voorbehoud van fouten:.

Ik lees onder voorbehoud van fouten: En wat met de wapens van Dekaise begraven in de tuin van een villa? Tenzij men er echt bij blijft, wat riskant is. Skip to forum content Bende van Nijvel De Belgische jaren van lood.

  AR USUN ELETIRISI PDF

You must login or register to post a reply. La seule fois ou j’ai entendu parler d un medecin fou a la solde de Kadafi ce fut par l’ex Substitut Claude Leroy qui disait avoir rencontre a la prison de Nivelles un des commanditaires des TBW en la personne d’un medecin incarcere en meme temps que lui!

Vandeuren en hij beschuldigden elkaar van het transport van de wapens die bij Dekaise buitgemaakt zijn. Spijtig genoeg is de man een mythomaan die zelf een heleboel leugens rondstrooit. Verder ook zijn contacten met de De Staerkes en de Jonathan-kliek, waarvan het zeer waarschijnlijk is dat die aan de Bende verbonden kunnen worden. Iemand die de namen Vermup, Michiels, Otero?

Bultog ook eens die vreemde aanslagpoging op Gol in Luik. Hage Maroun, un Libanais et Het was de bedoeling dat de gegevens die naar Bultot verwezen zouden verbranden. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next You must login or register to post a reply. Dit is wat Bultot zelf zegt over een bepaalde betrokken “dokter” op anneesdeplomb.

Maar ik ben het met je eens dat Bultot een deel van de puzzel is, gezien de Bende hem duidelijk bij de zaak betrok of wilde betrekken.

  AKTA PENAGIH DADAH RAWATAN DAN PEMULIHAN 1983 PDF

Please login or register. De verhalen die hij in Paraguay aan de Belgische politie vertelde over de betrokkenheid van Gol bij de bende, zijn beweringen dat je de top van de bende hoog, heel hoog moet jjean, de redenen voor zijn vlucht naar het buitenland. RSS topic feed Posts: Ik ben zo vrij dat niet eens zo’n gek idee te vinden.

Ik denk ook niet dat het dwaalsporen waren. Ik denk niet dat hij tot de kern van bkltot bende behoorde maar ben ervan overtuigd dat hij een deel van de puzzel is. Active topics Unanswered topics.

Jean Bultot (Page 9) — Andere — Bende van Nijvel

Juan Mendez zei hetzelfde. Er zijn ook de schimmige verhalen over zijn contacten met Delsaut en de staatsveiligheid en tenslotte zijn bewering dat hij niet vertrouwelijk omging met sommige gedetineerden in de gevangenis. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next.